HKM Gruppen

HKM AB

HKM AB är ett familjeägt byggföretag baserat i Simrishamn på Österlen, i gruppen ingår bland annat nedanstående företag.

HKM Fastighets AB

HKM Fastighets AB, HKM Vårhallen AB, HKM Valfisken AB, HKM Ystad AB är fastighetsbolagen med ett trettiotal fastigheter i centrala Simrishamn. Bland de ca 250 objekten finns hyreslägenheter, kontors- och butikslokaler. Vi arbetar aktivt med att hålla Simrishamns stadskärna levande året runt. 

HKM Drift AB

HKM Drift AB är driftbolaget som tar hand om våra fastigheter och som förvaltar åt andra fastighetsägare. 

HKM Bygg & Inredning AB

HKM Bygg & Inredning AB är byggbolaget som utför både små och stora projekt inom reparation, ombyggnad och tillbyggnad. Vi har samlat snickare, målare, murare och elektriker under samma tak. Vi hjälper våra kunder hela vägen från ritningar till färdigt resultat. 

Jobba hos oss

Hos oss får du arbeta i team med andra arbetskamrater, men också självständigt i mindre projekt. Det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta men även att du kan arbeta självständigt och ta ansvar för arbetets utförande.

I din anställning hos oss erbjuds du ett varierande arbete där du kommer att arbeta med stora som små projekt hos både företagskunder, privatkunder och i vårt egna fastighetsbestånd.