Radhus med kvalité och ljusa materialval

loading...

Raabskagården

Nu har vi en hyresledig lägenhet i anrika Raabska Gården mitt i centrala Simrishamn.

2008-2011 renoverade vi varsamt den gamla gården för att bevara den genuina känslan i byggnaden. Gården byggdes ursprungligen av murmästare Johan Nicolaus Raab under åren 1875-1876.

Lägenheten är på 136 kvm och i ett och ett halvt plan. Genomgående ljusa neutrala toner, öppen planlösning samt högt till tak (2,75m).

Den egna uteplatsen (trädäck) i söderläge välkomnar oss. Med egen ingång öppnar huset upp sig med ett stort vardagsrum, köket ligger i nära anslutning i en öppen planlösning. Klädkammare och förråd. Köket är stilrent vitt med funktionellt upplägg, diskmaskin finns. Toaletten på nedre våningen hyser även tvättmaskin och torktumlare.

En trappa upp är takhöjden 2,30m samt snedtak. Hall, klädkammare och två sovrum med fönsterkupor/takfönster. Badrummet på ovanvåningen är helkaklat och här finns dusch, badkar, handukstork och golvvärme.
 

Fakta

Adress:Storgatan 27 A
Ort: Simrishamn
Kommun:Simrishamn
Fastighetsbet.:Triangeln
Hyresvärd:Håkan Mårtensson
Typ:Hyreslägenhet
Antal rum:3 r o k
Yta:136 kvm
Våning:1 1/2 plans radhus
Varmhyra:Ja
Vattenförbrukning:Inkluderad i hyran
Tillträde:2019.01.01

Bra att känna till

Hiss:Nej
Parkeringsplats:1 st lägenhetsanknuten
parkeringsplats
Uteplats:Trädäck, söderläge
Balkong:-
Dusch/Badkar:Dusch & badkar
Klädvård:I lägenheten
Förråd: Ja
Kabel-TV:Ja, Österlens Kraft
Byggnadsår:1876, ombyggt 2011

Närhet

Centrum:0 m
Havet:585 m
Stranden:1 000 m
Tågstation:550 m
Sjukhus:1 050 m

Intresseanmälan

Är du intresserad av denna lägenheten eller vill du visa intresse för framtida hyreslediga lägenheter, fyll då i vår intresseanmälan så kontaktar vi dig när vi får in en lägenhet som matchar din sökning. 

Kontakta oss

Har du frågor angående lägenheten är du välkommen att ringa eller maila till oss.

0414-174 80

Helgfri vardag 10.00-12.00

kontakt@hkmgruppen.com

Särskilda krav

Krav som hyresvärden ställer: 
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten. Fastighetsägaren kan komma kräva ett intyg på inkomst. Garanti i form av borgensman eller deposition kan begäras.

Hyresvärden godkänner: 
Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappasersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning, inkomst av kapital och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag, bostadstillägg och barnbidrag.

Kapital motsvarande minst tre årshyror i kombination med minst 30 % av inkomstkravet godkänns också.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. 

Hyresvärden godkänner inte: 
Fastighetsägaren godkänner inte skuldsaldo och/eller betalningsanmärkningar.
Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande.

Övrig information: 
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc. Avsteg från detta kan göras utifrån den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras: 
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/ Simrishamns kommun/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. 

Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor.